Bank Norwegian

Bank Norwegian är ett kreditkort som gör ditt liv enklare. Kreditkortet fungerar precis som ett Mastercard, som är ett av världens mest använda kort. Du kan få upp till 100 000 kr i kredit med upp till 45 dagars räntefri kredit.

Bank Norwegian kreditkort är ett populärt kort, särskilt bland resenärer, tack vare sina gynnsamma villkor och belöningar. Kortet är utgivet av Bank Norwegian, en internetbank som ingår i den norska lågprisflygbolaget Norwegians koncern.

En av de mest attraktiva fördelarna med Bank Norwegian kreditkort är dess belöningsprogram. Användarna får 0,5 % i CashPoints på alla inköp, vilka kan användas mot köp av flygresor med Norwegian. Vid köp av flygbiljetter med kortet får man ännu mer CashPoints: 4 % på Flex-biljetter, 4 % på LowFare+ -biljetter och 3 % på LowFare-biljetter.

Utöver belöningssystemet är Bank Norwegian kreditkort känt för sina resefördelar. Med kortet ingår en gratis reseförsäkring och ett avbeställningsskydd, vilket kan vara särskilt värdefullt för frekventa resenärer.

En annan fördel med Bank Norwegian kreditkort är att det inte krävs någon årsavgift. Detta, kombinerat med en relativt låg effektiv ränta jämfört med många andra kreditkort, gör Bank Norwegian till ett ekonomiskt attraktivt alternativ.

Det bör dock noteras att Bank Norwegian inte kräver en hög kreditvärdighet för att bevilja kortet, vilket kan vara till hjälp för de som vill bygga upp sin kreditvärdighet. Men det är alltid viktigt att använda kredit ansvarsfullt, för att undvika skuldsättning.

Sammantaget är Bank Norwegian kreditkort ett attraktivt alternativ för dem som letar efter ett kort med starka belöningar och fördelar, särskilt för dem som reser ofta med Norwegian.

När du använder Bank Norwegian kreditkort så får du förmåner som:

  • Bonus med upp till 20% CashPoints när du flyger med Norwegian.
  • Bonus med 0,5% Cashpoints på alla varuköp – du sparar till din nästa semester hela året!
  • Ingen avgift på varuköp, varken i Sverige eller utomlands.
  • Upp till 45 dagars räntefri kredit.
  • Upp till 100.000 kr i kredit.
  • Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Andra fördelar med Bank Norwegian betalkort:

  • Du kan själv välja din egen pinkod.
  • Du kan signera elektroniskt.
  • Ex. vid uppskjuten betalning: eff 18,37%, 15000 ö/12 m. Tot: 16.400.